Δημοσκόπηση για υποψήφιο Δήμαρχο, αλλά ρώτησαν αυτόν που δεν είχαν συμπεριλάβει! Reviewed by Momizat on . Σε σοβαρή καταγγελία για μία τρέχουσα δημοσκόπηση προέβη πριν από ελάχιστα λεπτά ο συντονιστής και υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαθανασίου. Ως γνωστ Σε σοβαρή καταγγελία για μία τρέχουσα δημοσκόπηση προέβη πριν από ελάχιστα λεπτά ο συντονιστής και υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαθανασίου. Ως γνωστ Rating: 0

Δημοσκόπηση για υποψήφιο Δήμαρχο, αλλά ρώτησαν αυτόν που δεν είχαν συμπεριλάβει!

Δημοσκόπηση για υποψήφιο Δήμαρχο, αλλά ρώτησαν αυτόν που δεν είχαν συμπεριλάβει!

Σε σοβαρή καταγγελία για μία τρέχουσα δημοσκόπηση προέβη πριν από ελάχιστα λεπτά ο συντονιστής και υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαθανασίου.
Ως γνωστόν αρκετοί τρικαλινοί δέχονται αυτές τις μέρες κλήσεις από εταιρία δημοσκοπήσεων, σχετικά με το ποιον θα επέλεγαν ως Δήμαρχο στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Για κακή τους τύχη όμως, έπεσαν πάνω σε υποψήφιο Δήμαρχο, τον οποίον δεν είχαν συμπεριλάβει στις ερωτήσεις! Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανασίου, τον ρώτησαν, αν θα ψήφιζε έναν εκ των κ. Γ Οικονόμου, Χρ. Λάππα, Χρ. Μιχαλάκη, Ν. Σακκά, Ευθ. Ρεντζιά…

Δηλαδή, δεν συμπεριέλαβαν, ούτε τον ίδιο, ούτε τον Δημήτρη Παπαστεργίου, τους μόνους δύο που επισήμως έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται για τη Δημαρχία! Οπότε, ο κ. Παπαθανασίου κάνει λόγο για “νόθες δημοσκοπήσεις για νόθα δημοσκοπικά ευρήματα” και, βεβαίως, αναφέρει ότι η παράταξη “επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα”… Και αναφέρεται σε εμπνευστές ατοπήματος που “προέρχονται ξεκάθαρα από τη συγκυβέρνηση”.

Ολοκληρη η δήλωση του κ. Δ. Παπαθανασίου, είναι η ακόλουθη:

Μόλις έλαβα κλήση από τηλεφωνικό κέντρο με αριθμό 210 4197100 από την εταιρεία RASS για δημοσκόπηση για το Δήμο Τρικάλων .
Όταν απάντησα ότι ΔΕΝ θα ψηφίσω ούτε Χρήστο Λάππα, ούτε Γιώργο Οικονόμου, ούτε Χρήστο Μιχαλάκη, ούτε Νίκο Σακκα, ούτε Ευθύμη Ρεντζιά, η τηλεφωνήτρια με ρώτησε όλο απορία: “θα ψηφίσετε δηλαδή λευκό ή άκυρο;” και εξεπλάγην όταν της απάντησα ότι θα υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και συνδυασμοί.
Νόθες δημοσκοπήσεις για νόθα δημοσκοπικά ευρήματα.
Το “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ” επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του για τέτοιου είδους ενέργειες που επιδιώκουν να παραπλανήσουν τους πολίτες και να δημιουργήσουν πλαστά πολιτικά δεδομένα .
Παρόμοιο περιστατικό είχε ξανασυμβεί και το 2010 , αλλά οι εμπνευστές του φετινού σοβαρού ατοπήματος που είναι ξεκάθαρο ότι ανήκουν στο χώρο της συγκυβέρνησης, φαίνεται ότι δεν “έβαλαν μυαλό”.
Μήπως θα ήταν καλύτερο στις δικαστικές αίθουσες η εταιρεία RΑSS και οι ποικιλώννυμοι πελάτες της να πάρουν ένα “καλό μάθημα”;

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή