Δημοσκόπηση ProRata: Στο 8% η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Στο 8% η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση από την ProRata . Οι πολίτες στον «Σφυγμό Οκτωβρίου», όπως ονομάζετα Στο 8% η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση από την ProRata . Οι πολίτες στον «Σφυγμό Οκτωβρίου», όπως ονομάζετα Rating: 0

Δημοσκόπηση ProRata: Στο 8% η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση ProRata: Στο 8% η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Στο 8% η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση από την ProRata . Οι πολίτες στον «Σφυγμό Οκτωβρίου», όπως ονομάζεται η έρευνα της εταιρείας απαντούν σε ερωτήματα για την επικαιρότητα, ενώ παρουσιάζεται και η πρόθεση ψήφου.

Η εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου

Στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου της ProRata, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 34% και ο ΣΥΡΙΖΑ 26%. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6,5%, το ΚΚΕ με 4,5%, η Ελληνική Λύση με 3%, ενώ εκτός Βουλής φαίνεται να μένει το ΜέΡΑ25 με 2%. Σε σχέση με τον Αύγουστο, τα ποσοστά των κομμάτων δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες μεταβολές.

Τρομάζει η ακρίβεια

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας είναι τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. Εκεί, η πανδημία έχει πάει στην… 6η θέση με μόλις 20%, λες και ξεπεράστηκε.

Αντιθέτως, στην πρώτη θέση βρίσκεται το ζήτημα των μισθών και των συνθηκών εργασίας, και ακολουθούν τα εθνικά θέματα.

Σε ερώτηση για την ακρίβεια το 95% απαντά ότι θα επηρεάσει το μέσο νοικοκυριό.

Αρνητική γνώμη για τη διαχείριση της πανδημίας

Οι πολίτες φαίνεται να επιρρίπτουν ευθύνες στην κυβέρνηση σε σχέση με την διαχείριση της πανδημίας, κάτι που με τον καιρό αυξάνεται.

Έτσι, ενώ στις αρχές, τον Μάρτιο του 2020 υπήρχε ένα μεγάλο επίπεδο συμφωνίας για τους χειρισμούς, και η αρνητική γνώμη βρισκόταν στο 18% ενώ η θετική στο 80%, πλέον η αρνητική βρίσκεται στο 58% ενώ η θετική στο 40%!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή