Δημοτικά αναψυκτήρια σε Φρούριο και πάρκο Αη Γιώργη Reviewed by Momizat on . Τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχει αρκετός κόσμος, που επισκέπτεται τόσο το ανοιχτό θέατρο του Φρουρίου όσο και το πάρκο του Άη Γιώργη. Η e-trikala Α.Ε είναι αυτ Τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχει αρκετός κόσμος, που επισκέπτεται τόσο το ανοιχτό θέατρο του Φρουρίου όσο και το πάρκο του Άη Γιώργη. Η e-trikala Α.Ε είναι αυτ Rating: 0

Δημοτικά αναψυκτήρια σε Φρούριο και πάρκο Αη Γιώργη

Δημοτικά αναψυκτήρια σε Φρούριο και πάρκο Αη Γιώργη

Τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχει αρκετός κόσμος, που επισκέπτεται τόσο το ανοιχτό θέατρο του Φρουρίου όσο και το πάρκο του Άη Γιώργη. Η e-trikala Α.Ε είναι αυτή που θα αναλάβει τη λειτουργία τους, με δικό της προσωπικό, με τις σχετικές εισηγήσεις να είναι έτοιμες και θα κατατεθούν προς έγκριση στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Τρίτη 28 Ιουνίου. Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην εισηγητική έκθεση για την επαναλειτουργία του αναψυκτηρίου «υπάρχει ανάγκη εξυπηρέτησης των επισκεπτών του Φρουρίου Τρικάλων κατά τους θερινούς μήνες. Φέτος υπάρχει πλήρες πρόγραμμα παραστάσεων του Δημοτικού Θεάτρου, γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη εξυπηρέτησης του κοινού.
Το ωράριο λειτουργίας για το αναψυκτήριο του Φρουρίου προτείνεται να  είναι: 15:00μ.μ.-10:00 μ.μ. καθημερινώς και 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα».
Σχετικά με τη λειτουργία νέου αναψυκτηρίου στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου στον ξύλινο οικίσκο του Συλλόγου Δρομέων (με τη σύμφωνη γνώμη του) σημειώνεται ότι «η ανάγκη λειτουργίας ενός κυλικείου, κρίνεται απαραίτητη καθώς πλήθος δημοτών συχνάζουν το χώρο. Το αναψυκτήριο θα λειτουργήσει έως και την ημέρα που θα υπάρχει ενοικιαστής ή την ημέρα που θα είναι έτοιμος ο ιδιώτης να λειτουργήσει το αναψυκτήριο και την πισίνα. Έως τότε προτείνεται την λειτουργία του αναψυκτηρίου  να αναλάβει η e-Trikala A.E.
Το ωράριο λειτουργίας για το αναψυκτήριο του Αγίου Γεωργίου προτείνεται να είναι: 14:00-9:00 μ.μ καθημερινώς και 12:00 – 9:00 μ.μ. τα  Σαββατοκύριακα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή