Δημοτική παράταξη από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασης της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησ εήδη τις διεργασίες για συγρότηση παρατάξεων στους Δήμους του νομού, όπου δεν υπή Στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασης της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησ εήδη τις διεργασίες για συγρότηση παρατάξεων στους Δήμους του νομού, όπου δεν υπή Rating: 0

Δημοτική παράταξη από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Φαρκαδόνα

Δημοτική παράταξη από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Φαρκαδόνα
Στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασης της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησ εήδη τις διεργασίες για συγρότηση παρατάξεων στους Δήμους του νομού, όπου δεν υπήρχε παρουσία. Ετσι, την προηγούμενη Παρασκευή συναντήθηκαν στους Ταξιάρχες  κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας , με σκοπό μία πρώτη αναταλλαγή απόψεων σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση και τις επικείμενες  δημοτικές εκλογές.
Όλοι συμφώνησαν, ;όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, στην αναγκαιότητα δημιουργίας και στο Δήμο Φαρκαδόνας μίας δημοτικής παράταξης με ριζοσπαστικό , οικολογικό , αντινεοφιλελεύθερο και αντιφασιστικό χαρακτήρα που να εκφράζει τη διάθεση της τοπικής κοινωνίας να παλαίψει για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων και στην τοπική αυτοδιοίκηση .

Υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και αποφασίσθηκε να μπουν άμεσα οι βάσεις για τη δημιουργία μίας νέας δημοτικής παράταξης  για το Δήμο Φαρκαδόνας και  συμφωνήθηκε να γίνει και νέα συνάντηση με δημόσιο και ανοικτό κάλεσμα προς την τοπική κοινωνία, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο καφενείο του Τζιμούλη στη παλιά ε.ο. Τρικάλων -Λάρισας , ώστε με την παρουσία και πολλών άλλων πολιτών  που θα ενδιαφερθούν να συμμετάσχουν σε αυτό το νέο εγχείρημα, να συζητηθεί  και να αποφασισθεί το κείμενο αρχών και θέσεων της υπο σύσταση δημοτικής παράταξης και στη συνέχεια να εκλεγεί και η συντονιστική της γραμματεία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή