Δημοτικό θέατρο απέκτησε ο Τύρναβος Reviewed by Momizat on . Ένα θέατρο που τιμά την πολιτιστική ιστορία του Τύρναβου παραδόθηκε στο κοινό με ια λαμπρή τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Τα  εγκαίνια  έγ Ένα θέατρο που τιμά την πολιτιστική ιστορία του Τύρναβου παραδόθηκε στο κοινό με ια λαμπρή τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Τα  εγκαίνια  έγ Rating: 0

Δημοτικό θέατρο απέκτησε ο Τύρναβος

Δημοτικό θέατρο απέκτησε ο Τύρναβος
Ένα θέατρο που τιμά την πολιτιστική ιστορία του Τύρναβου παραδόθηκε στο κοινό με ια λαμπρή τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Τα  εγκαίνια  έγιναν από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, την αντιπεριφεριεάρχη κ. Ρένα Καραλαριώτου και  τον δήμαρχο Τύρναβου κ. Νίκο Μαλάκο.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε η ξενάγηση των προσκεκλημένων και των πολιτών στους ανακαινισμένους χώρους του  Δημοτικού Θεάτρου Τύρναβου.

Στην συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον δήμαρχο Τύρναβου κ. Νίκο Μαλάκο  ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο  Δήμος Τυρνάβου, η πόλη του Τυρνάβου, ζει σήμερα συγκινητικές στιγμές. Το άντρο του πολιτισμού, η κοιτίδα όλων των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων , το Δημοτικό Θέατρο «ΜΑΞΙΜ», ανακαινισμένο, υπερσύγχρονο, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών, δίδεται ξανά στο φιλοθέατρο κοινό της Θεσσαλίας.

Ο κ. Μαλάκος τόνισε επίσης ότι  πρόκειται για μια ριζική ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Θεάτρου, συνολικού προϋπολογισμού 560.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και αφορά πραγματικά ένα έργο τομή για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, μιας και η σύγχρονη λειτουργία του, με σύγχρονα μέσα ασφαλείας και ευκολίες πρόσβασης ατόμων ΑμΕα, προδίδει μια επιπρόσθετη υπεραξία στην ψυχή του Τυρναβίτικου Πολιτισμού, στην κοιτίδα των καλλιτεχνών της πόλης.

Στο ίδιο επίπεδο και οι παρεμβάσεις του  Περιφερειάρχη  Θεσσαλίας και της αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ.  Κώστα Αγοραστό και κ  Ρένα Καραλαριώτου οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα  στην ριζική ανακαίνιση του θεάτρου, αλλά και του Τυρναβίτη στην καταγωγή βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Θωμά Ψύρρα.

Στη συνέχεια ακολούθησε συναυλία από  τη χορωδία του Δήμου Τυρνάβου με έργα του Μίκη Θεοδωράκη η οποία και καταχειροκροτήθηκε από τους παραβρισκόμενους στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου

ΠΗΓΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας