Δημ. Παπαθανασίου: Κέρδος στα ξωτικά όπως… πρωτογενές πλεόνασμα; Reviewed by Momizat on . Εντονη η αμφισβήτηση της εμφάνισης στοιχείων περί κέρδους στον μύλο των ξωτικών, από τον υπ. Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημ. Παπαθανασίου. Βάσει δημοσιευμάτων, υπήρξε κ Εντονη η αμφισβήτηση της εμφάνισης στοιχείων περί κέρδους στον μύλο των ξωτικών, από τον υπ. Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημ. Παπαθανασίου. Βάσει δημοσιευμάτων, υπήρξε κ Rating: 0

Δημ. Παπαθανασίου: Κέρδος στα ξωτικά όπως… πρωτογενές πλεόνασμα;

Δημ. Παπαθανασίου: Κέρδος στα ξωτικά όπως… πρωτογενές πλεόνασμα;

Εντονη η αμφισβήτηση της εμφάνισης στοιχείων περί κέρδους στον μύλο των ξωτικών, από τον υπ. Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημ. Παπαθανασίου.
Βάσει δημοσιευμάτων, υπήρξε κέρδος ύψος 16.500 ευρώ. Όμως ο επικεφαλής της «Φυσάει Κόντρα για την ανατροπή» αμφισβητεί την «μπακαλική» περιγραφή των εσόδων – εξόδων. Και είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να εμφανιστούν όλα τα στοιχεία, αφού με διαρροές, πολιτική δεν γίνεται. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαθανασίου δήλωσε:
»Η αποσπασματική και η “μπακάλικη” περιγραφή του απολογισμού των εσόδων και των εξόδων του “μύλου των ξωτικών” και η επικοινωνιακή “επίθεση” της δημοτικής αρχής περί δήθεν πλεονάσματος, μας θυμίζει έντονα τα όσα η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εξυφαίνει για το πρωτογενές πλεόνασμα της χώρας τους τελευταίους μήνες.
Ο κ. Λάππας και οι συνεργάτες του ζήλεψαν άραγε τη “δόξα” του κ. Στουρνάρα;».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή