Δημ. Χατζηγάκης: Και μπορούμε και θέλουμε να πετύχουμε Reviewed by Momizat on . "Σημαία μας η ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και περιφέρειας. Αγαπάμε την πόλη μας και γι’ αυτό έχουμε καθήκον να στηρίξουμε ισόρροπα την περιφέρειά της" υποστήριξε ο "Σημαία μας η ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και περιφέρειας. Αγαπάμε την πόλη μας και γι’ αυτό έχουμε καθήκον να στηρίξουμε ισόρροπα την περιφέρειά της" υποστήριξε ο Rating: 0

Δημ. Χατζηγάκης: Και μπορούμε και θέλουμε να πετύχουμε

Δημ. Χατζηγάκης: Και μπορούμε και θέλουμε να πετύχουμε

“Σημαία μας η ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και περιφέρειας. Αγαπάμε την πόλη μας και γι’ αυτό έχουμε καθήκον να στηρίξουμε ισόρροπα την περιφέρειά της” υποστήριξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Χατζηγάκης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία. Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της πόλης ο Δημήτρης Χατζηγάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της παράταξης “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ” στις προσεχείς εκλογές και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά” τα μέλη της παράταξης μας έχουν δώσει επιτυχείς εξετάσεις στον κοινωνικό και επαγγελματικό βίο, καθώς και στις συλλογικές δράσεις, κάθε φορά που δοκιμάσθηκαν, γνωρίζουμε τα προβλήματα.

Έχουμε συνεπώς την πείρα, τη γνώση, τη δύναμη και τη διάθεση να πραγματοποιήσουμε αυτούς τους στόχους, γιατί εμείς ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή