Διάκριση για τον Αλ. Σχορτσιανίτη του Ο.Π.Ο.Π. στο brevet η «Στράτα των Βλάχων» Reviewed by Momizat on . Σημαντική διάκριση πέτυχε ο αθλητής του Ορειβατικού Ομίλου Πύλης στο brevetποδηλασίας « Στράτα των Βλάχων» που διοργανώθηκε με επιτυχία από το καταφύγιο Κόζιακα Σημαντική διάκριση πέτυχε ο αθλητής του Ορειβατικού Ομίλου Πύλης στο brevetποδηλασίας « Στράτα των Βλάχων» που διοργανώθηκε με επιτυχία από το καταφύγιο Κόζιακα Rating: 0

Διάκριση για τον Αλ. Σχορτσιανίτη του Ο.Π.Ο.Π. στο brevet η «Στράτα των Βλάχων»

Διάκριση για τον Αλ. Σχορτσιανίτη του Ο.Π.Ο.Π. στο brevet η «Στράτα των Βλάχων»

Σημαντική διάκριση πέτυχε ο αθλητής του Ορειβατικού Ομίλου Πύλης στο brevetποδηλασίας « Στράτα των Βλάχων» που διοργανώθηκε με επιτυχία από το καταφύγιο Κόζιακας. Ο Αλέξανδρος Σχορτσιανίτης ολοκλήρωσε τον απαιτητικό αυτό αγώνα ποδηλασίας (400χλμ.!!!) με αντίξοες συνθήκες σε χρόνο 24 ώρες και 54 λεπτά, τερματίζοντας στην 5η θέση σε πολύ καλή κατάσταση και διάθεση, δείχνοντας ότι ο αθλητής του συλλόγου ορεινού τρεξίματος, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Τα brevetείναι αγώνες ποδηλάτου μεγάλης απόστασης που απαιτεί φυσικά και ψυχικά προσόντα και ικανότητες.

Μια διαδρομή 400χλμ που διέρχεται από την Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Μακεδονία διασχίζοντας τα γνωστά Βλαχοχώρια.

Η διαδρομή χαρακτηρίστηκε ως πολύ απαιτητική και συγχρόνως με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν κατά την διάρκεια της νύχτας , με έντονη βροχόπτωση και αρκετό κρύο , ανάγκασαν πολλούς αθλητές να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους.

Να συγχαρούμε βέβαια τον Στέλιο Βάσκο, ο οποίος με την συμμετοχή του δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση της πρώτης θέσης. Ο Βάσκος τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση με χρόνο 20 ώρες και 42 λεπτά

Τέλος να συγχαρούμε την πρωτοβουλία του καταφυγίου Κόζιακα και του ιδιοκτήτη του Μητρονάτσιο Περικλή για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα.

 

Για τον Ο.Π.Ο.Π.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

opop_sxortsianitis opop_sxortsianitis2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή