Διάκριση για το Εργαστήρι Ηλεκτρονικής του Παν. Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on .   Μια σημαντική διάκριση σημείωσε το εργαστήριο ηλεκτρονικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε διεθνή διαγωνισμό. Η ομάδα, που αποτελείται από τους Χαράλαμπο   Μια σημαντική διάκριση σημείωσε το εργαστήριο ηλεκτρονικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε διεθνή διαγωνισμό. Η ομάδα, που αποτελείται από τους Χαράλαμπο Rating: 0

Διάκριση για το Εργαστήρι Ηλεκτρονικής του Παν. Θεσσαλίας

Διάκριση για το Εργαστήρι Ηλεκτρονικής του Παν. Θεσσαλίας

 

Μια σημαντική διάκριση σημείωσε το εργαστήριο ηλεκτρονικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε διεθνή διαγωνισμό.

Η ομάδα, που αποτελείται από τους Χαράλαμπο Αντωνιάδη, Παναγιώτη-Ταξιάρχη Γιαννακού, Χρήστο Καλονάκη, Δήμο Ντιούδη σε συνεργασία με τον απόφοιτο του τμήματός Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων και πλέον μεταπτυχιακό φοιτητή στο ΤU Delft Γεώργιο Πινήτα, προκρίθηκαν στους τρεις φιναλίστ του διαγωνισμού CAD αλγορίθμων που διοργανώνεται στα πλαίσια του TAU workshop.

Η τελική θέση θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του συνεδρίου που θα διοργανωθεί στην Santa Cruz, CA στις 6-7 Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο βρίσκεται στους τρεις πρώτους.

To TAU workshop συγκεντρώνει το έντονο ενδιαφέρον της βιομηχανίας του EDA (Electronic Design Automation), με εταιρίες όπως την Intel, IBM, TI, AMD, Cadence, Synopsys και είναι το κορυφαίο workshop στον τομέα αυτό. Ο διαγωνισμός έχει θέμα την ανάπτυξη λύσεων για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα της περιοχής της ανάλυσης χρονισμού (timing analysis) και συμμετέχουν ομάδες από πολύ γνωστά πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή