Διάκριση τρικαλινού ποδηλάτη Reviewed by Momizat on . Στις 6-9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για κάθε τέσσερα χρόνια ποδηλατική υπέρ-απόσταση του γύρου της Πελοποννήσου απόστασης 1000+ χιλιόμετρων. Η Στις 6-9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για κάθε τέσσερα χρόνια ποδηλατική υπέρ-απόσταση του γύρου της Πελοποννήσου απόστασης 1000+ χιλιόμετρων. Η Rating: 0

Διάκριση τρικαλινού ποδηλάτη

Διάκριση τρικαλινού ποδηλάτη

Στις 6-9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για κάθε τέσσερα χρόνια ποδηλατική υπέρ-απόσταση του γύρου της Πελοποννήσου απόστασης 1000+ χιλιόμετρων. Η εκκίνηση δόθηκε από την Ελευσίνα και οι 98 ποδηλάτες που συμμετείχαν διέσχισαν δια μέσου της παλαιάς εθνικής οδού την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα πέρασαν από Πάτρα – Πύργο – Ζαχάρο – Κορώνη – Μεθώνη – Καλαμάτα – βορεινή Μάνη – ακρωτήριο Τένερο – Κοσμάς – Λεωνίδιο – Ναύπλιο – Επίδαυρο – Κόρινθο και τερμάτισαν στην Ελευσίνα σε μια πολύ απαιτητική διαδρομή για πολύ δυνατούς αναβάτες.

Τρικαλινή συμμέτοχη στην διοργάνωση ήταν η παρουσία του Περικλή Μητρονάτσιου αθλητή του Π.Ο.Κ. Καρδίτσας που επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι είναι ένας από τους ποιο γρήγορους αθλητές μεγάλων αποστάσεων. Ο Περικλής κάλυψε τα 1000 km σε 59 ώρες και 18 λεπτά πραγματοποιώντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο ανεβαίνοντας 10.200 συνολικά υψομετρικά με κλίσεις εδάφους από 5% – 16%. Μια σειρά άτυχων γεγονότων κατά την διάρκεια της κούρσας όπως οι ακραίες εναλλαγές του καιρού και η ενόχληση σε παλιό τραυματισμό στο 480 χιλιόμετρο, τον άφησε πίσω από τους προπορευόμενους και η σταδιακή επιδείνωση της κατάστασης μέχρι και τον τερματισμό που εξελίχτηκε σε τενοντίτιδα δεν του επέτρεψαν να κάνει την κούρσα στο χρόνο που αρχικά είχε προγραμματίσει. Εντούτοις όμως, είναι ένας από τους Έλληνες που παίρνει το εισιτήριο για να τρέξει την διαδρομή Παρίσι – Βρέστη – Παρίσι (1200 km) τον Αύγουστο του 2015 που και αυτή επίσης πραγματοποιείτε κάθε τέσσερα χρόνια και είναι παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Οι τρικαλινοί φίλοι του ποδηλάτου θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν μια ανάλογη διοργάνωση στις 8 Αύγουστου στην Πύλη Τρικάλων. Μία κούρσα 400 km την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει το projectVo2maxτου Ορειβατικού καταφυγίου Κόζιακα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο sitewww.koziakasrefuge.gr.

mitronatsios_podilatis2 mitronatsios_podilatis1

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή