Διάρρηξη σε διαμέρισμα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Διάρρηξη σημειώθηκε απόψε γύρω στις 21:00 σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία σε κεντρική περιοχή της Καλαμπάκας κοντά στον ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με τις πρώτες Διάρρηξη σημειώθηκε απόψε γύρω στις 21:00 σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία σε κεντρική περιοχή της Καλαμπάκας κοντά στον ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με τις πρώτες Rating: 0

Διάρρηξη σε διαμέρισμα στα Τρίκαλα

Διάρρηξη σε διαμέρισμα στα Τρίκαλα

Διάρρηξη σημειώθηκε απόψε γύρω στις 21:00 σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία σε κεντρική περιοχή της Καλαμπάκας κοντά στον ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι έλλειψε από το διαμέρισμα μόνο για λίγα λεπτά και οι διαρρήκτες βρήκαν την ευκαιρία να το κάνουν άνω κάτω και να αφαιρέσουν χρυσαφικά.

Αύριο αναμένεται να μεταβεί στο σημείο κλιμάκιο της σήμανσης, για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο οι διαρρήκτες να έχουν μπει και σε άλλο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, αφού η πόρτα του παρουσιάζει σημάδια παραβίασης και οι ιδιοκτήτες του λείπουν.

Είναι ευνόητο ότι όλοι μας πλέον πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην πόλη μας και οι ένοικοι των πολυκατοικιών πρέπει να φροντίζουν να είναι οι πόρτες της εισόδου τους πάντα κλειδωμένες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή