Διάσημες επισκέψεις στην Παναγία Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Μια σύντομη περιήγηση για λόγους αναψυχής  στην πανέμορφη Πίνδο, επέλεξαν να κάνουν δύο φίλοι της περιοχής μας . Αναφερόμαστε στον καταξιωμένο και αγαπητό σε όλ Μια σύντομη περιήγηση για λόγους αναψυχής  στην πανέμορφη Πίνδο, επέλεξαν να κάνουν δύο φίλοι της περιοχής μας . Αναφερόμαστε στον καταξιωμένο και αγαπητό σε όλ Rating: 0

Διάσημες επισκέψεις στην Παναγία Καλαμπάκας

Διάσημες επισκέψεις στην Παναγία Καλαμπάκας

Μια σύντομη περιήγηση για λόγους αναψυχής  στην πανέμορφη Πίνδο, επέλεξαν να κάνουν δύο φίλοι της περιοχής μας .

Αναφερόμαστε στον καταξιωμένο και αγαπητό σε όλους μας μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον πετυχημένο manager Στιβ Αλεξίου, οι οποίοι  άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις κι επισκέφτηκαν το γραφικό χωριό Παναγία,  το οποίο μάλιστα είναι η γενέτειρα του γνωστού manager.

diasimes_episk_kalka1

Θερμή υποδοχή  επεφύλαξε ο Δημήτρης Καταραχιάς, πρώην αντιδήμαρχος Μαλακασίου, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί θητείας Ανδρέα Παπανδρέου και ένθερμος υποστηρικτής του πολιτικού του γραφείου, ο οποίος εκπροσώπησε σε αυτή την υποδοχή, τον Χρήστο Μαλακασιώτη, πρώην Δήμαρχο Μαλακασίου, ο οποίος δεν κατάφερε να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

diasimes_episk_kalka2

Στην ολιγοήμερη επίσκεψή τους ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Στιβ Αλεξίου, απόλαυσαν  τις φυσικές ομορφιές του τόπου, συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής και γεύτηκαν τοπικές παραδοσιακές συνταγές στο μαγευτικό σαλέ του επιχειρηματία Νίκου Πάλλα.

Ενθουσιασμένος ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον φιλοξένησαν και υποσχέθηκε ότι θα επαναλάβει την επίσκεψη με την πρώτη ευκαιρία.

Από την άλλη, ο Στιβ Αλεξίου ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε αιφνιδιαστικές επισκέψεις στην περιοχή συνοδευόμενος από  προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης, μας αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας σε λίγες μέρες από τώρα.

diasimes_episk_kalka3

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή