Διήμερη έκθεση βιβλίου από το ΚΚΕ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Οι Οργανώσεις Τρικάλων του  ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν έκθεση βιβλίου , προάγοντας το καλό βιβλίο, που την περίοδο των γιορτών που πλησιάζει είναι απαραίτητο Οι Οργανώσεις Τρικάλων του  ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν έκθεση βιβλίου , προάγοντας το καλό βιβλίο, που την περίοδο των γιορτών που πλησιάζει είναι απαραίτητο Rating: 0

Διήμερη έκθεση βιβλίου από το ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Διήμερη έκθεση βιβλίου από το ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Οι Οργανώσεις Τρικάλων του  ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν έκθεση βιβλίου , προάγοντας το καλό βιβλίο, που την περίοδο των γιορτών που πλησιάζει είναι απαραίτητο για την προσωπική μόρφωση  και καλλιέργεια  , αλλά και για χαλάρωση, ενώ αποτελεί επίσης και το καλύτερο δώρο για αγαπημένα πρόσωπα.
Η έκθεση θα λειτουργήσει την  Τρίτη 20 Δεκέμβρη και την Τετάρτη 21 Δεκέμβρη, από 5.00μμ – 9.00μμ στο γνώριμο χώρο της “Σουίτα” art café ( Στρατηγού Σαράφη 18) .
Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα γίνει παρουσίαση του λευκώματος που έχει εκδώσει  η  Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ με τίτλο «Στιγμές από την Ιστορία του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στη Θεσσαλία».
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί   την Τετάρτη 21 Δεκέμβρη , στις 7:30μμ.

Διήμερη έκθεση βιβλίου από το ΚΚΕ στα Τρίκαλα

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή