Διήμερος αγώνας από τον Κυνοφιλικό Ομιλο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Τρικάλων διοργανώνει στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου  Αγώνα Κυνηγετικών Ικανοτήτων (Α.Κ.Ι) πρακτικού κυνηγιού με απονομή C.A.C-C.A.C.T με θήραμα Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Τρικάλων διοργανώνει στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου  Αγώνα Κυνηγετικών Ικανοτήτων (Α.Κ.Ι) πρακτικού κυνηγιού με απονομή C.A.C-C.A.C.T με θήραμα Rating: 0

Διήμερος αγώνας από τον Κυνοφιλικό Ομιλο Τρικάλων

Διήμερος αγώνας από τον Κυνοφιλικό Ομιλο Τρικάλων

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Τρικάλων διοργανώνει στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου  Αγώνα Κυνηγετικών Ικανοτήτων (Α.Κ.Ι) πρακτικού κυνηγιού με απονομή C.A.C-C.A.C.T με θήραμα ορεινή πέρδικα στην Ζ.Ε.Σ Δολιανών -Κρανιάς για αγγλικές και ηπειρωτικές φυλές. Θα υπάρξει και τερέν για σκύλους χωρίς ακινησία στο ξεπέταγμα του θηράματος (Ε.Κ.Ι).Η συμμετοχή ορίζεται στα 15ευρώ για κάθε σκύλο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν καθαρόαιμοι σκύλοι που είναι εγγεγραμμένοι στον Κ.Ο.Ε.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στον αγώνα είναι η ύπαρξη ηλεκτρονικής ταυτοποίησης του σκύλου (chip),βιβλιάριο εργασίας και ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας του σκύλου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα:
Ζιώγας Νικόλαος τηλ. 6974592757 (αγγλικές φυλές).
Κατσαρός Παναγιώτης τηλ. 6983517240( ηπειρωτικές φυλές).

Διήμερος αγώνας από τον Κυνοφιλικό Ομιλο Τρικάλων
Το emailτου συλλόγου είναι: kinofilikosomilostrikalon@gmail.com

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή