Διήμερο δράσεων και θέατρο δρόμου στο κέντρο των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Αν ξαφνικά δείτε μπροστά σας το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στο κέντρο των Τρικάλων έναν καλικάντζαρο, μην ανησυχήσετε. Δεν θα σας πειράξει. Θα παίξει λίγο και θ Αν ξαφνικά δείτε μπροστά σας το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στο κέντρο των Τρικάλων έναν καλικάντζαρο, μην ανησυχήσετε. Δεν θα σας πειράξει. Θα παίξει λίγο και θ Rating: 0

Διήμερο δράσεων και θέατρο δρόμου στο κέντρο των Τρικάλων

Διήμερο δράσεων και θέατρο δρόμου στο κέντρο των Τρικάλων

Αν ξαφνικά δείτε μπροστά σας το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στο κέντρο των Τρικάλων έναν καλικάντζαρο, μην ανησυχήσετε. Δεν θα σας πειράξει. Θα παίξει λίγο και θα κάνει κάποια αταξία, αλλά σίγουρα θα σας προσφέρει χαρά και γέλιο. Ή μπορεί να σας πειράξει ένα ανθρώπινο δώρο, ένα δώρο γεμάτο ευχές και αξίες για τα παιδιά τα του κόσμου, αργότερα, όταν θα περπατάτε αμέριμνοι… Ποιος ξέρει!

Διήμερο δράσεων και θέατρο δρόμου στο κέντρο των Τρικάλων
Αυτή είναι η δράση με τίτλο «Τα δώρα για τα παιδιά του κόσμου όλου», που πραγματοποιεί το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων και η ομάδα των εφήβων μαθητών/τριων του.
Μία ημέρα μετά όμως, την ίδια ώρα, οι “Σαλτιμπάγκοι” εμφανίζονται, οι μικροί «Διόνυσοι» μεταμορφώνονται, χορεύουν και τραγουδούν για την αγάπη, την ειρήνη και στέλνουν τις ευχές τους σ’ όλο τον κόσμο. Ξεχύνονται στους δρόμους προκαλώντας το γέλιο, δημιουργώντας παρεξηγήσεις, τραγουδώντας και πειράζοντας τους περαστικούς, δημιουργούν κωμικές καταστάσεις και gangs.
Οπότε… μόνη σας ελπίδα, η συμμετοχή στο χαρμόσυνο πνεύμα των ημερών στα Τρίκαλα, την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή