Διήμερο εκδηλώσεων – συζητήσεων για τα τρέχοντα προβλήματα της ελληνικής κτηνοτροφίας Reviewed by Momizat on . Η Οργάνωση Μελών Φαρκαδόνας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων – συζητήσεων για τα μείζονα θέματα που ταλανίζουν την κτηνοτροφική παραγωγή. Οι κυβερνητικ Η Οργάνωση Μελών Φαρκαδόνας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων – συζητήσεων για τα μείζονα θέματα που ταλανίζουν την κτηνοτροφική παραγωγή. Οι κυβερνητικ Rating: 0

Διήμερο εκδηλώσεων – συζητήσεων για τα τρέχοντα προβλήματα της ελληνικής κτηνοτροφίας

Διήμερο εκδηλώσεων – συζητήσεων για τα τρέχοντα προβλήματα της ελληνικής κτηνοτροφίας

Η Οργάνωση Μελών Φαρκαδόνας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων – συζητήσεων για τα μείζονα θέματα που ταλανίζουν την κτηνοτροφική παραγωγή. Οι κυβερνητικές παρεμβάσεις στη κτηνοτροφία έχουν οδηγήσει έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας σε αδιέξοδο. Η εξουθενωτική φορολόγηση, τα οξυμένα προβλήματα, σε σχέση με την καταβολή των επιδοτήσεων και η ταυτόχρονη έλλειψη πρόνοιας για προβλήματα όπως ο καταρροϊκός πυρετός, θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο την ελληνική κτηνοτροφική παραγωγή και τη διατροφική ασφάλεια της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις του στα μεγάλα προβλήματα της κτηνοτροφίας, στα πλαίσια του διημέρου εκδηλώσεων – συζητήσεων που διοργανώνει στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου. Στόχος των εκδηλώσεων είναι η καταγραφή των ανοιχτών προβλημάτων του κτηνοτροφικού κόσμου, η ανάλυση του νέου ευρωπαϊκού πλαισίου επιδοτήσεων καθώς και η παρουσίαση των άμεσων μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση της κτηνοτροφικής παραγωγής.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί το Διάσελλο για να συζητήσει με τους πολίτες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής, ενώ την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στο Γριζάνο, στο καφενείο «Κοσμάς», στις 11 το πρωί, θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στη κτηνοτροφία και οι γενικότερες επιπτώσεις της νέας ΚΑΠ». Στην συζήτηση θα παρέμβουν με τοποθετήσεις τους η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Αμμανατίδου – Πασχαλίδου και η βουλευτής Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη.

Ο.Μ. Φαρκαδόνας του ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή