Διήμερο Rock & Roll φεστιβάλ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το Trik-A-Billy Wild Weekender είναι ένα διήμερο Rock & Roll φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα στο ξενο Το Trik-A-Billy Wild Weekender είναι ένα διήμερο Rock & Roll φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα στο ξενο Rating: 0

Διήμερο Rock & Roll φεστιβάλ στα Τρίκαλα

Διήμερο Rock & Roll φεστιβάλ στα Τρίκαλα

Το Trik-A-Billy Wild Weekender είναι ένα διήμερο Rock & Roll φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Απόλλων Παλλάς» στην Κρηνίτσα, αύριο και μεθαύριο.

Headliners του φεστιβάλ είναι οι Black Raven και οι Foggy Mountain Rockers από την Γερμανία, ίσως τα 2 πιο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στο χώρο του Revival Rock & Roll με πλούσια δισκογραφία και 2 δεκαετίες ζωντανών εμφανίσεων ανά τον κόσμο.
Το διήμερο έρχονται να πλαισιώσουν 5 εγχώριες μπάντες: οι Bullets, το μακροβιότερο και πιο αναγνωρίσιμο Ελληνικό Rock & Roll συγκρότημα, οι Breathless με τον ξεσηκωτικό revival ήχο, οι Free Soul κάπου χαμένοι στα σταυροδρόμια του Αμερικάνικου Νότου, οι ντόπιοι Wildfire και οι Bali’Haians με γυαλισμένες τις σανίδες τους, συνθέτουν μια συνταγή δυναμίτη και εγγυώνται μία εκρηκτική ατμόσφαιρα!!!

Το Σάββατο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν από νωρίς πάρτι σε σημεία της πόλης με DJ sets, cocktails και πολύ χορό.!!!!

Ηot spots to Silver Spur με ατέλειωτη rock n roll μουσική από γνωστούς DJs και άφθονες μπύρες. Επίσης, στο 4play θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μαθήματα χορού από τη χορευτική ομάδα των JITTERBUGS SKG από τη Θεσσαλονίκη. Οι Boogie Bop Dame και η Dazzlin’ gal παραδίδουν μαθήματα vintage αισθητικής, φροντίζοντας το χτένισμα και το μακιγιάζ των παρευρισκόμενων.

Το εισιτήριο είναι 25 ευρώ για τις 2 μέρες και 15 ευρώ για 1 μέρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή