"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Διαβάστε στην Καλαμπακιώτικη εφημερίδα «Τα Μετέωρα» που κυκλοφορεί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με κύριο θέμα την ολοκλήρωση των διαδικαστικών με την υπογραφή της σύμβασης του έργου της αποκατάστασης της γέφυρας Διάβας από τον Περιφερειάρχη, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα» της Καλαμπάκας. Η χθεσινή υπογραφή σηματοδοτεί την εκκίνηση των εργασιών, που πρέπει μέσα σε τέσσερις μήνες να έχουν φθάσει στο σημείο να παραδοθεί στην κυκλοφορία ξανά η γέφυρα.

Στον μήνα της Παναγίας, τον Αύγουστο, αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, σημειώνοντας ότι με αφορμή το Δεκαπενταύγουστο πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να αναβαπτιστούμε πνευματικά.

Όπως πάντα, στην εφημερίδα θα διαβάσετε αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας.

Σχόλια και παραπολιτικά και αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο, τον Καταπέλτη, και τον Τύπο & Υπογραμμό (ο Μετεωρίτης είναι διακοπές).

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Δημήτρης Γκανούλης, Βασίλης Γκουτζηκώστας, Γεώργιος Κατσικάς και Χρήστος Τσίτσαρης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Νηστεία και αποτοξίνωση (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου), Βήματα για να γίνει η άσκηση τρόπος ζωής (Παναγιώτης Κανδύλης), Τι είναι λογοθεραπεία (Δήμητρα Π. Δημητράκη), Η θάλασσα κάνει… καλό! (Βιβή Σινάνη), Μαμά, τι είναι παιδικός σταθμός; (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση), Συμβουλές για τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών (Βασιλική Κέφου).

Στις συνταγές της Μαρίας Ζαΐμη-Περγαντή ένα διαφορετικό σπετσοφάι με γίγαντες.

Στο σούπερ εξασέλιδο αθλητικό ένθετο θα βρείτε αναλυτικά ρεπορτάζ από την κίνηση της εβδομάδας, όλα τα τελευταία νέα για τις προετοιμασίες των τοπικών ομάδων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης