"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

ΔΙΑΒΑ: Ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο για τη μείωση στο τέλος αποχέτευσης οι κάτοικοι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Sinanis
Τους κατοίκους της Διάβας ενημέρωσε για τη μείωση της τιμής στο τέλος σύνδεσης κατοικιών και επιχειρήσεων με το δίκτυο αποχέτευσης απόψε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, Χρήστος Σινάνης.
Όπως είναι γνωστό, η ΔΕΥΑ Καλαμπάκας μείωσε το τέλος σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων μέχρι 31 Αυγούστου 2015. Έτσι, το τέλος θα είναι μειωμένο κατά 50 % για τις οικίες και τα καταστήματα και κατά 40% για τα ξενοδοχεία και τα εργοστάσια, ενώ από 1 Σεπτεμβρίου 2015 θα ισχύει το παλιό τιμολόγιο.

Η μείωση αφορά στους κατοίκους της πόλης της Καλαμπάκας και των Τοπικών Κοινοτήτων Διάβας και Καστρακίου που δεν έχουν συνδέσει τα ακίνητά τους με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων.

Σε ένα «ζεστό» κλίμα ο Δήμαρχος κάλεσε τους κατοίκους του χωριού του να κάνουν τις αιτήσεις και να επωφεληθούν της μοναδικής προσφοράς, διότι μετά από την παρέλευση του προσεχούς διμήνου οι τιμές θα επανέλθουν.

Στην ενημέρωση παραβρέθηκαν αρκετοί κάτοικοι, όπως και ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαμπάκας Ζώης Χαλατσάκης, οι Αντιδήμαρχοι Καλαμπάκας Κώστας Ράντος και Στέργιος Τσιαντούλας, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Ταμπουράς, Μαρία Φροσυνάκη και Σοφία Δρούγκα.
tameteora.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης