Διαβεβαιώσεις Βλαχογιάννη στους υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ Reviewed by Momizat on . Συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ, είχε στο γραφείο του, ο βουλευτής του νομού Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης. Οι εργαζόμενοι Συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ, είχε στο γραφείο του, ο βουλευτής του νομού Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης. Οι εργαζόμενοι Rating: 0

Διαβεβαιώσεις Βλαχογιάννη στους υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ

Διαβεβαιώσεις Βλαχογιάννη στους υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ, είχε στο γραφείο του, ο βουλευτής του νομού Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης.
Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το εργασιακό τους μέλλον και ζήτησαν πληροφορίες για την επόμενη  μέρα, στον χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας.
Ο κ. Βλαχογιάννης τους ενημέρωσε ότι όπως έχει διαβεβαιώσει η κυβέρνηση, όλοι οι εργαζόμενοι -νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό-, εντός μηνός, θα έχουν ενταχθεί στο νέο φορέα .
Συμφώνησαν να έχουν τακτική επαφή, για επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν κατά τη συζήτηση του θέματος στην Ελληνική Βουλή, αλλά και κατά το μεταβατικό στάδιο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή