Διαβεβαιώσεις για τον ΟΑΕΔ ζητά ο Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Τη διάψευση των σεναρίων περί κλεισίματος του ΟΑΕΔ, ζήτησε με επιστολή του προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Ιωάννη Βρούτση, ο βο Τη διάψευση των σεναρίων περί κλεισίματος του ΟΑΕΔ, ζήτησε με επιστολή του προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Ιωάννη Βρούτση, ο βο Rating: 0

Διαβεβαιώσεις για τον ΟΑΕΔ ζητά ο Ταμήλος

Διαβεβαιώσεις για τον ΟΑΕΔ ζητά ο Ταμήλος

Τη διάψευση των σεναρίων περί κλεισίματος του ΟΑΕΔ, ζήτησε με επιστολή του προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Ιωάννη Βρούτση, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Η επιστολή, όπως εστάλη από το πολιτικό γραφείο, έχει ως εξής:

 

Τρίκαλα, 18 Αυγούστου 2014                                                                                  

Προς : Τον Υπουργό Εργασίας

κ. Ιωάννη Βρούτση

 

 

κ. Υπουργέ,

 

με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε σενάρια κατάργησης του ΟΑΕΔ που έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο Προσωπικό του Οργανισμού, σας καλούμε να διαψεύσετε άμεσα την πιθανότητα κλεισίματος του Οργανισμού.

O ΟΑΕΔ έχει προσφέρει πολλά στον τομέα της μείωσης της ανεργίας μέσω των ενεργητικών πολιτικών αύξησης της απασχόλησης που έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα και επιπρόσθετα έχει επιφορτιστεί την ολοκλήρωση του έργο του Ο.Ε.Κ., το οποίο τίθεται εν αμφιβόλω με την διάλυση και το κλείσιμο του ΟΑΕΔ.

Αποτελεί πεποίθηση μου ότι ο ΟΑΕΔ έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο την επόμενη προγραμματική περίοδο, έχοντας να αξιοποιήσει την αυξημένη ροή χρημάτων από τα κοινοτικά κονδύλια του ΕΣΠΑ, της περιόδου 2014 – 2020, προκειμένου να επιτευχθεί ο εθνικός στόχος της βαθμιαίας αποκλιμάκωσης της ανεργίας στη χώρα μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας καλούμε κ. Υπουργέ να προβείτε άμεσα στη διάψευση του σεναρίου κλεισίματος του ΟΑΕΔ, ρητά και κατηγορηματικά.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

 

ΜΙΧΑΗΛ Κ. ΤΑΜΗΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή