Διαβεβαιώσεις Μιχαλάκη στους αγελαδοτρόφους Reviewed by Momizat on . Με τον Σύλλογο Αγελαδοτρόφων του Νομού Τρικάλων συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, οι οποίοι του εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Με τον Σύλλογο Αγελαδοτρόφων του Νομού Τρικάλων συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, οι οποίοι του εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Rating: 0

Διαβεβαιώσεις Μιχαλάκη στους αγελαδοτρόφους

Διαβεβαιώσεις Μιχαλάκη στους αγελαδοτρόφους

Με τον Σύλλογο Αγελαδοτρόφων του Νομού Τρικάλων συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, οι οποίοι του εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

 

Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι βρίσκονται σε δεινή θέση και αδιέξοδο, μιας και σημειώνεται μεγάλη καθυστέρηση στην επιστροφή χρημάτων από προγράμματα και ενισχύσεις. Επίσης έγινε αναφορά για το άρθρο 68, για ένα θέμα για το οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων έχει ήδη επικοινωνήσει με την ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ, ζητώντας να γίνουν άμεσα οι όποιες διορθώσεις στις δηλώσεις, προκειμένου να καταβληθούν γρήγορα τα χρήματα στους δικαιούχους.

 

Ο κ. Μιχαλάκης από την πλευρά του τόνισε ότι τα αιτήματα του κλάδου είναι δίκαια, τα προβλήματα είναι πολλά και ότι θα κάνει ότι μπορεί, ώστε οι αγελαδοτρόφοι και γενικότερα οι κτηνοτρόφοι του Νομού να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Αφήστε το σχόλιο σας