“Διαβούλευση για την ίδρυση της Ένωσης Αγροτουρισμού Θεσσαλίας” Reviewed by Momizat on . Ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας (ΣΕΑΓΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : "Δ Ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας (ΣΕΑΓΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : "Δ Rating: 0

“Διαβούλευση για την ίδρυση της Ένωσης Αγροτουρισμού Θεσσαλίας”

PERTOULI
Ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας (ΣΕΑΓΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα :
“Διαβούλευση για την ίδρυση της Ένωσης Αγροτουρισμού Θεσσαλίας”
που θα πραγματοποιηθεi την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 12,00 το μεσημέρι στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Στην εκδήλωση, εκπρόσωποι του «Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας» (ΣΕΑΓΕ) με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Φραντζεσκάκη, θα ενημερώσουν για την πορεία οργάνωσης του Αγροτουρισμού στην Ελλάδα και την ίδρυση της Ένωσης Αγροτουρισμού Θεσσαλίας.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις συναφείς με τον τουρισμό: καταλύματα, εστίαση, αθλητικές δραστηριότητες υπαίθρου, ξεναγήσεις, παραγωγή –εμπορία παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και ειδών λαϊκής τέχνης, κλπ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή