Διαγράμμιση από Κεφαλόβρυσο προς Περιστέρα Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης, ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης στον οδικό άξονα Κεφαλόβρυσο – Περιστέρα, στο οποίο πραγματοποίησε αυτοψία ο Αντιπεριφερειά Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης, ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης στον οδικό άξονα Κεφαλόβρυσο – Περιστέρα, στο οποίο πραγματοποίησε αυτοψία ο Αντιπεριφερειά Rating: 0

Διαγράμμιση από Κεφαλόβρυσο προς Περιστέρα

Διαγράμμιση από Κεφαλόβρυσο προς Περιστέρα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης, ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης στον οδικό άξονα Κεφαλόβρυσο – Περιστέρα, στο οποίο πραγματοποίησε αυτοψία ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό οδικό έργο για την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων των δύο Δημοτικών Διαμερισμάτων, αλλά και γενικότερα των οδηγών που διέρχονται από την συγκεκριμένη επαρχιακή οδό, κάτι που έχει ζητήσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ήταν ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, το οποίο ικανοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και πλέον τα δύο χωριά επικοινωνούν οδικώς χωρίς κινδύνους και ταυτόχρονα συνδέεται ο παλιός Δήμος Φαλώρειας με την Καλαμπάκα.

(Από το γραφείο Τύπου)

Αφήστε το σχόλιο σας