Διαγράμμιση σε 310 χλμ. του οδικού δικτύου των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με 31.000 Kg λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης οδών και 10.000 Kg υάλινων αντανακλαστικών σφαιριδίων  («χάντρα»), προμηθεύεται η περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Με 31.000 Kg λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης οδών και 10.000 Kg υάλινων αντανακλαστικών σφαιριδίων  («χάντρα»), προμηθεύεται η περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Rating: 0

Διαγράμμιση σε 310 χλμ. του οδικού δικτύου των Τρικάλων

Διαγράμμιση σε 310 χλμ. του οδικού δικτύου των Τρικάλων

Με 31.000 Kg λευκού ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης οδών και 10.000 Kg υάλινων αντανακλαστικών σφαιριδίων  («χάντρα»), προμηθεύεται η περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ (με ΦΠΑ), μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

«Πρόκειται για ακόμη ένα έργο που εντάσσεται στις παρεμβάσεις της αιρετής Περιφέρειας για την οδική ασφάλεια και την καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων», σημείωσε ο  κ. Κ. Αγοραστός.

Τα συγκεκριμένα υλικά θα χρησιμοποιηθούν για τη διαγράμμιση των οδών του εθνικού και επαρχιακού δικτύου που βρίσκεται στην αρμοδιότητά της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και θα πραγματοποιηθεί με τα μηχανήματα της.

Η προς προμήθεια ποσότητα υλικών καλύπτει τη διαγράμμιση 155 Km οδών με διπλή συνεχή γραμμή ή 310 Km οδών με μονή συνεχή γραμμή. Το έργο θα υλοποιηθεί με πόρους ΚΑΠ.

(Από την ΠΕ Τρικάλων)

Αφήστε το σχόλιο σας