Διαγραμμίσεις σε δρόμους από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Συνεχίζει τις παρεμβάσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας στον νομό η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, προχωρώντας σε εργασίες διαγράμμισης  του εθνικού και επαρχ Συνεχίζει τις παρεμβάσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας στον νομό η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, προχωρώντας σε εργασίες διαγράμμισης  του εθνικού και επαρχ Rating: 0

Διαγραμμίσεις σε δρόμους από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Διαγραμμίσεις σε δρόμους από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας στον νομό η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, προχωρώντας σε εργασίες διαγράμμισης  του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, όπου έχουν υποστεί φθορές από τη χρήση και τις καιρικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες πραγματοποιούνται σε τμήματα των εθνικών οδών Τρικάλων-Λάρισας, Τρικάλων- Ιωαννίνων, Τρικάλων-Καρδίτσας και Τρικάλων-Άρτας, στο επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Καλαμπάκας  (Θεόπετρα-Μαυρέλι) καθώς και στο οδικό κύκλωμα Μετεώρων. Δεδομένου ότι διανύουμε τη χειμερινή περίοδο και σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας η διαγράμμιση είναι απολύτως απαραίτητη κατά την οδήγηση, οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις που εποπτεύονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων είναι σημαντικές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε ότι: «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στον νομό  και όπως επανειλημμένα έχει υπογραμμίσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός, σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα και κατ’ επέκταση για την αυτοδιοίκηση, βασικό  μας μέλημα αποτελεί η κατά το δυνατό ασφαλέστερη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και των εμπορευμάτων».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή