Διαγραφή Παπαχρήστου από τη δημοτική ομάδα Αλέκου Reviewed by Momizat on . Εκτός δημοτικής ομάδας του δημάρχου Μετεώρων Θ. Αλέκου τίθεται ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σωτήρης Παπαχρήστος. Όπως αναφέρει, σ Εκτός δημοτικής ομάδας του δημάρχου Μετεώρων Θ. Αλέκου τίθεται ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σωτήρης Παπαχρήστος. Όπως αναφέρει, σ Rating: 0

Διαγραφή Παπαχρήστου από τη δημοτική ομάδα Αλέκου

Διαγραφή Παπαχρήστου από τη δημοτική ομάδα Αλέκου

Εκτός δημοτικής ομάδας του δημάρχου Μετεώρων Θ. Αλέκου τίθεται ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σωτήρης Παπαχρήστος.

Όπως αναφέρει, στην απόφασή του, ο δήμαρχος η διαγραφή του οφείλεται “σε “αντικαταστατική“ και αντιδεοντολογική συμπεριφορά και  συχνές ανυπόστατες δηλώσεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης που δημιούργησαν προβλήματα λειτουργίας και συνοχής στη Δημοτική Ομάδα”.

Στη δήλωση του κ. Αλέκου αναφέρονται τα εξής:

“Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος αποφασίζει ότι από σήμερα 19/06/2021, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαχρήστος Σωτήριος τίθεται εκτός της δημοτικής του ομάδας, για “αντικαταστατική“ και αντιδεοντολογική συμπεριφορά και συχνές ανυπόστατες δηλώσεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης που δημιούργησαν προβλήματα λειτουργίας και συνοχής στη Δημοτική Ομάδα.”

Σχόλια (1)

  • Καλμπακιώτικα

    Άρχισαν τα όργανα στο Δήμο Μετεώρων.
    Αν και μάλλον ποτέ δεν είχαν σταματήσει.
    Για να δούμε θα διατηρήσει το πάνω χέρι που τώρα έχει ο δήμαρχος ή θα αρχίσει να σφυροκοπάτε και από άλλες πλευρές που έτσι κι αλλιώς τον περιμέναν στη γωνία.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή