Διαγωνισμοί … ποιος θα δώσει τα περισσότερα χρήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία Reviewed by Momizat on . Συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 έδωσε ο ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Για το χώρο του ποδοσφαίρου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχ Συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 έδωσε ο ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Για το χώρο του ποδοσφαίρου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχ Rating: 0

Διαγωνισμοί … ποιος θα δώσει τα περισσότερα χρήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία

Διαγωνισμοί … ποιος θα δώσει τα περισσότερα χρήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία

Συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 έδωσε ο ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Για το χώρο του ποδοσφαίρου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχει καμία ΕΠΟ, δεν το διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο καμία ΕΠΟ. Είναι μια συμμορία εκτός ποδοσφαίρου που έχει αποκτήσει προσβάσεις μέσω των εκλογών των ΕΠΣ στο ΔΣ, και γινόταν ένας διαγωνισμός ποιος θα δώσει τα περισσότερα χρήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία. Αυτή είναι η σημερινή ΕΠΟ.

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο προέρχονται από τη διαιτησία και την αθλητική δικαιοσύνη. Το θέμα με την εκλογή της ΕΠΟ, που θέλουμε και εμείς και ο κ. Αυγενάκης, είναι να υπάρχει μεγαλύτερο εκλεκτορικό σώμα και άνθρωποι του ΔΣ κάθε ομάδας, αλλά αυτό δεν το θέλει το βρώμικο παρασκήνιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή