Διαγωνισμός καλύτερης βιτρίνας με μεγάλο δώρο ένα Laptop Reviewed by Momizat on .   Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε επιστολή προς τους συναδέλφους σχετικά με τον Διαγωνισμό καλύτερης βιτρίνας. Ο Δήμος Τρικκαίων και ο Εμπορικός Σύλλογο   Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε επιστολή προς τους συναδέλφους σχετικά με τον Διαγωνισμό καλύτερης βιτρίνας. Ο Δήμος Τρικκαίων και ο Εμπορικός Σύλλογο Rating: 0

Διαγωνισμός καλύτερης βιτρίνας με μεγάλο δώρο ένα Laptop

Διαγωνισμός καλύτερης βιτρίνας με μεγάλο δώρο ένα Laptop

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε επιστολή προς τους συναδέλφους σχετικά με τον Διαγωνισμό καλύτερης βιτρίνας. Ο Δήμος Τρικκαίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων για την περίοδο των Χριστουγέννων 2016 θα βραβεύσουν τους ιδιοκτήτες τριών καταστημάτων της πόλης που  θα εμφανίζουν κατά την διάρκεια των εορτών τις ωραιότερες στολισμένες βιτρίνες.

Στην επιστολή αναφέρεται συγκεκριμένα ότι:

«Πενταμελής επιτροπή, που θα κρίνει τους συμμετέχοντες, θα αποτελείται από δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, δύο εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και έναν αρχιτέκτονα υπάλληλο του Δήμου Τρικκαίων.

Γνωρίζοντας πως και φέτος θα δούμε στην αγορά μας εξαιρετικούς στολισμούς βιτρινών, σας καλούμε να δηλώσετε την συμμέτοχη σας στο τηλέφωνο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, 2431076334, στα τηλέφωνα του γραφείου δημοσίων σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων, 2431351207 & 2431351208 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων – estrikala@yahoo.gr

Δήμος Τρικκαίων – dds@trikalacity.gr

Οι νικητές του διαγωνισμού θα βραβευθούν σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί γι’ αυτό το σκοπό, με μεγάλο δώρο ένα Laptop!!!»

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή