"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Διαγωνισμός καλύτερης Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε επιστολή προς τους εμπόρους  σχετικά με τον Διαγωνισμό καλύτερης βιτρίνας. Η επιστολή έχει ως εξής: ο Δήμος Τρικκαίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων θα πραγματοποιήσουν και φέτος για την περίοδο των Χριστουγέννων τον διαγωνισμό για την πιο όμορφα στολισμένη βιτρίνα καταστήματος στα Τρίκαλα.

Φέτος ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 4 Δεκεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2017. Η επιτροπή που θα κρίνει τις βιτρίνες αποτελείται από πέντε άτομα: δύο μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, δύο δημοτικούς συμβούλους, και έναν αρχιτέκτονα υπάλληλο του Δήμου Τρικκαίων.

Οι τρεις καλύτερες θα επιβραβευθούν με δώρα και αναμνηστικά, τόσο από τον Δήμο όσο και από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων.

Γνωρίζοντας πως και φέτος θα δούμε στην αγορά μας εξαιρετικούς στολισμούς βιτρινών, σας καλούμε για διευκόλυνση και ταχύτητα στην εξαγωγή του αποτελέσματος να αποστείλετε πρώτα μία φωτογραφία της βιτρίνας σας τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων – estrikala@yahoo.gr

Δήμος Τρικκαίων – dds@trikalacity.gr

ή να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, 2431076334 και στα τηλέφωνα του γραφείου δημοσίων σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων, 2431351207 & 2431351208.

Σε αυτό το κλίμα, με γιορτινή διάθεση (εκτός συναγωνισμού) και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, ακολουθώντας τη «νέα τάση» στόλισε τις «βιτρίνες» του με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές.

Γνωρίζετε πολύ καλά πως για την αγορά οι έννοιες «κλίμα και χρήμα» είναι ταυτόσημες. Σας καλούμε λοιπόν να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συνδιαμορφώσουμε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη μας ώστε η αγορά μας να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες Χριστουγεννιάτικες αγορές των Ευρωπαϊκών πόλεων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης