Διαγωνισμός ΤΡΙΚΚΗpress με δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» στην Ελάτη Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα ΤΡΙΚΚΗpress προκηρύσσει διαγωνισμό με δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» στην Ελάτη Τρικάλων. Ακριβώς στο κέντρ   Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα ΤΡΙΚΚΗpress προκηρύσσει διαγωνισμό με δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» στην Ελάτη Τρικάλων. Ακριβώς στο κέντρ Rating: 0

Διαγωνισμός ΤΡΙΚΚΗpress με δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» στην Ελάτη Τρικάλων

Διαγωνισμός ΤΡΙΚΚΗpress με δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» στην Ελάτη Τρικάλων

 

Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα ΤΡΙΚΚΗpress προκηρύσσει διαγωνισμό με δώρο 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Κόζιακας» στην Ελάτη Τρικάλων. Ακριβώς στο κέντρο της Ελάτης και πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, το ξενοδοχείο «Κόζιακας» (http://www.koziakashotel.gr/) εξασφαλίζει όλες τις ανέσεις που θα επιθυμούσατε να έχετε στις αποδράσεις σας. H κομψή διακόσμηση και η αύρα της κλασικής πολυτέλειας χαρακτηρίζει τα δωμάτια του νεόδμητου «Κόζιακας Suites»!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό απαιτούνται 2 απλές ενέργειες.

1) Κάνετε Like (Μου αρέσει) στην σελίδα μας facebook.com/trikkipress.gr
2) Κάνετε Public Share (Δημόσια Κοινοποίηση) αυτήν την δημοσίευση

Ο νικητής/νικήτρια του διαγωνισμού θα επιλεγεί τυχαία με την βοήθεια της ιστοσελίδας random.org και το βίντεο της κλήρωσης θα δημοσιευτεί μαζί με το όνομα του. Για να διαβάσετε όλους τους όρους συμμετοχής και διενέργειας του διαγωνισμού κάντε κλικ στο http://bit.ly/trikkipress.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή