Διαδικτυακό ερωτηματολόγιο για τα ποδήλατα από το Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Η πόλη του ποδηλάτου, διενεργεί διαδικτυακή έρευνα για συγκεκριμένα ζητήματα, προκειμένου να ανιχνεύσει τη σχέση των πολιτών με το ποδήλατο, τη χρήση του, τις α Η πόλη του ποδηλάτου, διενεργεί διαδικτυακή έρευνα για συγκεκριμένα ζητήματα, προκειμένου να ανιχνεύσει τη σχέση των πολιτών με το ποδήλατο, τη χρήση του, τις α Rating: 0

Διαδικτυακό ερωτηματολόγιο για τα ποδήλατα από το Δήμο Τρικκαίων

Διαδικτυακό ερωτηματολόγιο για τα ποδήλατα από το Δήμο Τρικκαίων

Η πόλη του ποδηλάτου, διενεργεί διαδικτυακή έρευνα για συγκεκριμένα ζητήματα, προκειμένου να ανιχνεύσει τη σχέση των πολιτών με το ποδήλατο, τη χρήση του, τις αναγκαιότητες και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης, που αρχίζει στις 16 Σεπτεμβρίου. Η διαδικτυακή αυτή έρευνα ξεκινά νωρίτερα, για να μπορέσει μεγαλύτερος αριθμός πολιτών να εκφράσει τη γνώμη του για θέματα καθημερινής μετακίνησης.
Εχει σημασία για τον Δήμο Τρικκαίων η συμμετοχή των πολιτών και η απάντηση που θα δώσει ο κάθε πολίτης, προκειμένου να εκφραστούν οι επιθυμίες του και να μπορέσουν να σχεδιαστούν καλύτερα οι πολιτικές για το ποδήλατο και τη βιώσιμη μετακίνηση γενικότερα.
Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη και θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της 22ας Σεπτεμβρίου 2016. Βρίσκεται στον σύνδεσμο http://trikalacity.gr/ekdilosi/erotisis/στην ιστοσελίδα του Δήμου, αλλά και σε χωριστό σύνδεσμο αφιερωμένο στην Εβδομάδα Μετακίνησης.
Για όσους δεν έχουν διαδίκτυο ή δεν επιθυμούν διαδικτυακή έκφραση γνώμης, υπάρχει και το… χαρτί. Μεγάλος αριθμός ερωτηματολογίων θα μοιραστεί στο κέντρο της πόλης, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, προκειμένου περισσότεροι πολίτες να μετάσχουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή