Διαδοχικές προεδρίες στους ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Από τη Συντονιστική Επιροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τρικάων εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου! Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου η Συντονιστική Από τη Συντονιστική Επιροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τρικάων εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου! Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου η Συντονιστική Rating: 0

Διαδοχικές προεδρίες στους ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων

Διαδοχικές προεδρίες στους ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων

Από τη Συντονιστική Επιροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τρικάων εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου!

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. Τρικάλων μετά τις πρόσφατες εκλογές ανάδειξης των νέων μελών.
Μετά από διαλογική συζήτηση και αρχαιρεσίες αποφασίστηκε ομόφωνα η θητεία του Προέδρου να είναι διετής. Την πρώτη διετή θητεία αναλαμβάνει ο Χρόνης Αγορίτσας που εν συνεχεία θα αντικατασταθεί από τον Κώστα Χαρίση.

Η υπόλοιπη σύνθεση της Συντονιστικής έχει ως εξής:
Γραμματέας: Γιάννης Καΐκης
Ταμίας: Χριστόφορος Ρόμπος
Μέλη: Αχιλλέας Παλμούτσης
Τριαντάφυλλος Γαρδίκας
Θανάσης Βλάχος
Κώστας Χαρίσης
Ανδρέας Τασούλας
Γιώργος Μπίχτας

Επίσης, με ομόφωνη απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής το Γραφείο Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Χάρης Μαντέλλος με αναπληρωτή τον Γιώργο Πάτσια.

Η Συντονιστική Επιτροπή με νέα πρόσωπα, νέες δυνάμεις και ζήλο θα συνεχίσει την εκστρατεία προβολής των αρχών του κινήματος, ενημέρωσης των πολιτών, συμπαράστασης στα κοινωνικά προβλήματα και εγγραφής νέων μελών.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή