Διαιτητικό δικαστήριο: Ενεργοποίησε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στην ΑΕΛ Reviewed by Momizat on . Στην ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης έξι βαθμών της ΑΕΛ προχώρησε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση. Οι ποινές αυτές προκύπτο Στην ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης έξι βαθμών της ΑΕΛ προχώρησε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση. Οι ποινές αυτές προκύπτο Rating: 0

Διαιτητικό δικαστήριο: Ενεργοποίησε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στην ΑΕΛ

Διαιτητικό δικαστήριο: Ενεργοποίησε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στην ΑΕΛ

Στην ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης έξι βαθμών της ΑΕΛ προχώρησε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση.

Οι ποινές αυτές προκύπτουν από τις οφειλές που έχουν τελεσιδικήσει προς τον Άγγελο Αναστασιάδη (-3) και Κωνσταντίνο Μακρή (-3). Η ομάδα της Λάρισας έχει προθεσμία τριών ημερών από τη μέρα που θα της κοινοποιηθεί η απόφαση ώστε να διευθετήσει τις οφειλές της, να το αποδείξει στα δικαστήρια και να μην υπάρξει τελικά αφαίρεση βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 148/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία προπονητή ποδοσφαίρου, Άγγελου Αναστασιάδη του Ηρακλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2017 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού και του από 29-3-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 155/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Μακρή του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή