"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Διακομιδή… με ταξί 9χρονης στο Νοσοκομείο Βόλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι εννιάχρονο κοριτσάκι από τη Μακρυράχη, το οποίο χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του, όταν ενώ έπαιζε με το ποδήλατό του στην αυλή του σπιτιού του έπεσε από ύψος δύο μέτρων και κατέληξε στην αυλή γειτονικού σπιτιού!

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, όπου όμως εκείνη την ώρα δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου, ο οποίος απουσίαζε με αναρρωτική άδεια και η βάρδια είχε μείνει ακάλυπτη ελλείψει αντικαταστάτη. Το παιδί μεταφέρθηκε με ταξί στο Νοσοκομείο του Βόλου χωρίς καν να το συνοδεύει γιατρός.

Στο Νοσοκομείο γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο παιδάκι, το οποίο τις πρώτες ώρες είχε επαφή με το περιβάλλον και παρουσίαζε καλή κλινική εικόνα. Όμως τα ξημερώματα το κοριτσάκι δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον. Αμεσα κλήθηκε νευροχειρουργός που το υπέβαλε σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει αιμάτωμα στο κεφάλι.

Χθες, με ασθενοφόρο, συνοδεία γιατρού και αναισθησιολόγου, το κοριτσάκι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Θα παραμείνει υπό παρακολούθηση στην εντατική για τρεις ημέρες, ωστόσο η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης