Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές του νομού και της πόλης των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σε διακοπές της ηλεκτροδότησης περιοχών στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα θα προχωρήσει αύριο Κυριακή η ΔΕΔΔΗΕ για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών στο δίκτυο. Αναλυ Σε διακοπές της ηλεκτροδότησης περιοχών στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα θα προχωρήσει αύριο Κυριακή η ΔΕΔΔΗΕ για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών στο δίκτυο. Αναλυ Rating: 0

Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές του νομού και της πόλης των Τρικάλων

Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές του νομού και της πόλης των Τρικάλων

Σε διακοπές της ηλεκτροδότησης περιοχών στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα θα προχωρήσει αύριο Κυριακή η ΔΕΔΔΗΕ για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

Αναλυτικά οι διακοπές θα γίνουν από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι στους συνοικισμούς και τα χωριά: Λόγγος, Γλίνος, Νομή, Πατουλιά, Φανερωμένη και στο ΝΔ τμήμα του Κλοκωτού.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι στη συνοικία Σαραγίων και στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Αρριανού, Αγ. Κωνσταντίνου, Ισχομάχου, Πλουτάρχου, Τερτίπη, Πλάτωνος Φλεγίου, Σοφοκλέους, Αισχύλου καθώς και σε τμήματα των οδών Αρχιμήδη και Ιθάκης.

Στην Καλαμπάκα από τις 7.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στην περιοχή του νέου σχεδίου πόλεως κάτω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό και στην περιοχή κατά μήκος της ε.ο Καλαμπάκας-Τρικάλων και δεξιά αυτής από Καλαμπάκα μέχρι έπιπλα Γκαραμάτσας.

Σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ σε περίπτωση που οι εργασίες  τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης που αναφέρεται στην ανακοίνωση

Αφήστε το σχόλιο σας