Διακοπές ρεύματος στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Από την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώνεται ότι την Κυριακή θα γίνει διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Καλαμπάκας. Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής: Αγαπητοί μας πελάτε Από την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώνεται ότι την Κυριακή θα γίνει διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Καλαμπάκας. Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής: Αγαπητοί μας πελάτε Rating: 0

Διακοπές ρεύματος στην Καλαμπάκα

Διακοπές ρεύματος στην Καλαμπάκα

Από την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώνεται ότι την Κυριακή θα γίνει διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Καλαμπάκας. Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής:

Αγαπητοί μας πελάτες,
Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 28/9/2014, ημέρα Κυριακή στις παρακάτω περιοχές:
1) Από ώρα 08:00 π.μ έως τις 11:00 π.μ. α) περιοχή από ΕΣΥ Καλαμπάκας μέχρι το κέντρο Μαγκλάρα.
β) Η περιοχή γύρω από το LIDL Καλαμπάκας
Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει και πριν από την πιο πάνω ώρα.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται συνεχώς υπό τάση.

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή