Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 σε περιοχές των Τρικάλων για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργ Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 σε περιοχές των Τρικάλων για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργ Rating: 0

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στα Τρίκαλα

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στα Τρίκαλα

Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 σε περιοχές των Τρικάλων για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.

Αναλυτικά:

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/01/2022

– Από ώρα 08:00-11:00 στα Τρίκαλα: Τμήμα της οδού Κορωνίδος αριστερά δεξιά από το ύψος Αθ. Εργάνης έως το Νο 22,  Τμήμα της οδού Αλεξάνδρας Νο 36, 38 και 42, Οδός Αθ. Εργάνης όλη αριστερά και δεξιά, Τμήμα της οδού Βαλαωρίτου αριστερά δεξιά από την οδό Αθ. Εργάνης έως την οδό Μετεώρων, Τμήμα της οδού Αθ. Εργάνης έως την οδό Κωλέττη και τμήμα της Ιάσωνος.

– Από ώρα 11:00-16:00 στα χωριά: Παραπόταμος, Βαλομάνδρι, Αμμουδιά, Οικ. Μεσιακά, Λιλή, Δροσοπηγή, Φωτάδα, αρδευτικά, Φ/Β, Βιοτεχνίες των παραπάνω περιοχών καθώς και η κτηνοτροφική μονάδα Καραγιώργου.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριναπό το χρόνο  λήξης της διακοπής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή