Διακοπές στην κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται σήμερα και αύριο στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής μας και του νομού μας. Αιτία δεν είναι άλ Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται σήμερα και αύριο στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής μας και του νομού μας. Αιτία δεν είναι άλ Rating: 0

Διακοπές στην κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαμπάκας

Διακοπές στην κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαμπάκας

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται σήμερα και αύριο στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής μας και του νομού μας.

Αιτία δεν είναι άλλη από τις σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων 24ώρων, που έχουν προκαλέσει πολλές πλημμύρες.

Όπως μας ενημέρωσε η Αντιδήμαρχος Μαρία Φροσυνάκη, το μεγαλύτερο πρόβλημα στον Δήμο Καλαμπάκας εντοπίζεται στην επαρχιακή οδό Διάβας – Αμπελίων και Διάβας – Καστανιάς.

Η οδική σύνδεση με τη Δημοτική Ενότητα της Καστανιάς γίνεται μόνο μέσω της γέφυρας «Παραλλαγής» και όχι από τη γέφυρα Αμπελίων, καθώς ο δρόμος έχει πλημμυρίσει.

Η κυκλοφορία προς τη Δημοτική Ενότητα Κλεινοβού μετά τη γέφυρα Διάβας δεν γίνεται από την παραποτάμια επαρχιακή οδό αλλά από τον δρόμο μετά από το πρατήριο καυσίμων του Ντάρδα και με ιδιαίτερη προσοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα, όμως τονίζεται ότι οι οδηγοί θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα από πλημμυρισμένα σημεία στο οδικό δίκτυο.

tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή