Διακρίσεις για τις μικρές κατηγορίες του “Κρόνου” Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 18 Οκτώβρη ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club συμμετείχε στην ανάβαση «ΘΕΩΝΗ», που διοργάνωσε ο Π.Ο.Καρδίτσας. Στην κατηγορία ανδρών ο αθλητής μας Παππά Την Κυριακή 18 Οκτώβρη ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club συμμετείχε στην ανάβαση «ΘΕΩΝΗ», που διοργάνωσε ο Π.Ο.Καρδίτσας. Στην κατηγορία ανδρών ο αθλητής μας Παππά Rating: 0

Διακρίσεις για τις μικρές κατηγορίες του “Κρόνου”

Διακρίσεις για τις μικρές κατηγορίες του “Κρόνου”

Την Κυριακή 18 Οκτώβρη ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club συμμετείχε στην ανάβαση «ΘΕΩΝΗ», που διοργάνωσε ο Π.Ο.Καρδίτσας. Στην κατηγορία ανδρών ο αθλητής μας Παππάς Αριστείδης κατέκτησε την 5η θέση μετά από κουραστική και επίπονη προσπάθεια. Στις μικρές κατηγορίες η ποδηλατική ακαδημία μας, αν και συμμετείχε μόνο με 5 από τους 15 μικρούς αθλητές που έχει, κατάφερε να επιστρέψει με δύο μετάλλια. Στην κατηγορία παμπαίδων ο Λευτέρης Δούγγαρης τρέχοντας για μόλις δεύτερη φορά σε αγώνα τερμάτισε στην 11η θέση. Στα Μίνι μικρά αγόρια ο Αποστόλης Ντάκος τερμάτισε 3ος κερδίζοντας το πρώτο του μετάλλιο, ο Νίκος Καρατζούνης κατέκτησε άξια την 5η θέση και ο Ντίνος Ζιντζόβας την 8η θέση κερδίζοντας αγωνιστικές εμπειρίες. Στα Μίνι κορίτσια η 8άχρονη Εύα Ντάκου έκανε την έκπληξη και τερμάτισε στην 3η θέση κερδίζοντας άλλο ένα μετάλλιο για την ακαδημία του ΚΡΟΝΟΥ.
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club συνεχίζει τις δραστηριότητες του, αναπτύσσοντας με γοργούς ρυθμούς την ποδηλατική του ακαδημία, εκπαιδεύοντας τους μικρούς ποδηλάτες του στην οδηγική συμπεριφορά σε συνδυασμό με την άθληση. Οι προπονήσεις ξεκινάνε από την κεντρική πλατεία στις 15:30’ (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή) και στις 12 το μεσημέρι κάθε Κυριακή. Από τις αρχές του Νοέμβρη που τελειώνει και η αγωνιστική περίοδος η ποδηλατική ακαδημία θα ξεκινήσει την χειμερινή της προετοιμασία δίνοντας περισσότερο βάρος στην σωματική ενδυνάμωση και στην βελτίωση της οδηγικής ικανότητας ώστε οι μικροί αθλητές να είναι έτοιμοι για μεγαλύτερες ποδηλατικές πορείες αλλά και ποδηλατικούς αγώνες.
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:
Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού Κρόνος Τρικάλων Cycling Club.
Facebook: Kronos Trikalon Cycling Club www.facebook.com/Kronos.Trikalon.cycling.club
Email: kronostrikalonpodilasia@yahoo.gr

kron1 kron2 kron3 kron4 kronq

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή