Διακρίσεις σε μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Μια σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στον Νικόλα Παππά, μαθητή της Β΄ τάξης του Μουσικού Γυμνασίου και του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, και την Ραφαηλία Ντίνα μαθήτ Μια σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στον Νικόλα Παππά, μαθητή της Β΄ τάξης του Μουσικού Γυμνασίου και του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, και την Ραφαηλία Ντίνα μαθήτ Rating: 0

Διακρίσεις σε μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Διακρίσεις σε μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Μια σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στον Νικόλα Παππά, μαθητή της Β΄ τάξης του Μουσικού Γυμνασίου και του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, και την Ραφαηλία Ντίνα μαθήτρια επίσης της  Γ΄ τάξης του Μουσικού Γυμνασίου.

Πιο συγκεκριμένα  την προηγούμενη Παρασκευή 2/5/2014 στα πλαίσια του  Πανελλήνιου Μουσικού  Διαγωνισμού της  Χ.Ο.Ν. (Χορωδία και Ορχήστρα Νέων) ο οποίος  διεξήχθη  στο Θέατρο  Κάρολος Κούν στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, ο  Νικόλας Παππάς και η Ραφαηλία Ντίνα, διαγωνίστηκαν στο πιάνο για τέσσερα χέρια, εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, καταχειροκροτήθηκαν και δικαίως κατάφεραν να αποσπάσουν  το 1ο Βραβείο και Αριστείο.

Αξιοσημείωτο είναι πως την επιτροπή του πιάνου αποτελούσαν 25καταξιωμένοι καλλιτέχνες και σολίστες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική διάκριση για τους ίδιους , το  Μουσικό Σχολείο  Τρικάλων  αλλά και της δασκάλα του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων Ευσταθιάδη Όλγα.

Ο Νικόλας Παππάς και η Ραφαηλία Ντίνα με την δασκάλα του Μουσικού Σχολείου ΄Ολγα Ευσταθιάδη και τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη  ο οποίος απένειμε στους νικητές  το  1ο Βραβείο και Αριστείο.

diakriseis_mousikou_sxoleiou

Αφήστε το σχόλιο σας