"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Διακόπηκε λόγω βροχής η συναυλία του Ρέμου στο ARENA, απογοήτευση για 12.000 Λαρισαίους-Θα επαναληφθεί το βράδυ της Τετάρτης με ελεύθερη είσοδο

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ο καιρός τελικά δεν επέτρεψε σε περίπου 12.000 Λαρισαίους που συνέρρευσαν στο AEL FC ARENA το βράδυ της Τρίτης, να απολαύσουν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τις «Μέλισσες» και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο συννεφιασμένος ουρανός έδειχνε διαθέσεις να χαλάσει τη συναυλία της χρονιάς από νωρίς, όμως ο δημοφιλής τραγουδιστής αν και  προσπάθησε να δώσει ρυθμό με τις επιτυχίες του και οι Λαρισαίοι με τις ομπρέλες ανά χείρας, δεν έδειχναν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν το χώρο, παρά τη δυνατή βροχή που άρχισε να πέφτει λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ.

Ωστόσο, η επιδείνωση των καιρικών φαινομένων οδήγησε προς απογοήτευση των Λαρισαίων, στην διακοπή της συναυλίας, λίγα λεπτά αργότερα.

«Δε σου είπα να μην παίξεις το βρέξε ουρανέ» είπε αστειευόμενος ο Χρήστος Μάστορας από τις «Μέλισσες» στον Αντώνη Ρέμο, μόλις είχε αρχίσει η ψιχάλα. «Έκανα… μ@$@κ!@» ήταν η απάντηση του δημοφιλή τραγουδιστή, που σε ρόλο… μετεωρολόγου, συμπλήρωσε λίγο μετά «το βλέπω να έρχεται…» Όπως κι έγινε, χαλώντας το κέφι των χιλιάδων Λαρισαίων.

Δείτε βίντεο:

 

www.onlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης