"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Διαμάντια της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η πρόθεση του Κώστα Αγοραστού να δώσει με μεταγραφή τον Χρήστο Μιχαλάκη στην αντιπεριφέρεια Καρδίτσας.

Είδε ότι η ομάδα στην Καρδίτσα δεν τραβάει και σκέφτεται να στείλει τον Μιχαλάκη που ξέρει από ποτάμια , γεφύρια , γούρνες , γαλότσες , πλημμύρες , βουνοκορφές και λαγκάδια.

Το μόνο που τον προβληματίζει ,όπως μας ενημέρωσε ο Μέγας Μάγιστρος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Γιώργος Καρανάσιος , είναι ότι ο Μιχαλάκης βρίσκεται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και χρειάζεται να χάσει αρκετά παραπανίσια κιλά. 

Αυτοί που θα τον αντικαταστήσουν στα Τρίκαλα θα είναι ένα από τα άλλα δύο μεγάλα αστέρια της ομάδας ή ο Ντίνος Μπάρδας ή ο Γιάννης Μπουτίνας ή μπορεί και η Νάτσινα που μας έσωσε από τον κορονοϊό , άλλο μεγάλο αστέρι κι αυτό.

Ή μπορεί να φέρουν πίσω τον Γιώργο Τσίγκα επειδή η απουσία του είναι πολύ αισθητή.

Ή μπορεί να πάρουν και μεταγραφή ένα από τους Τσιάρα , Τραγάνη και Χάϊδο της αντιπολίτευσης επειδή έχουν παρουσιάσει πολύ σπουδαίο έργο.

Τώρα, αν θέλουμε ονόματα από το επάνω ράφι, μπορεί να μας φέρουν και τον Μπέο.

Ούτως ή άλλως, όλοι διακοσμητικοί είναι.

Σε δηλώσεις του ο Αγοραστός , ανέφερε ότι οι συγκεκριμένες μεταγραφές στοχεύουν να κρατήσουν την ομάδα στην κορυφή και να την βοηθήσουν να κατακτήσει το νταμπλ, όπως συμβαίνει τις τελευταίες τετραετίες.

Διαφορετικά -είπε- θα γίνει “τίνος καλύβα καίγεται τίνος τσαρδί καπνίζει”.

Από τη μία φωνάζουν οι Βολιώτες για τον καθαρο αέρα που αναπνεουν από την ΑΓΕΤ, τη Χαλυβουργική κ.α. και από την άλλη οι Καρδιτσιώτες που μετά από την πλημμύρες αναμένεται να ξελασπώσουν μετά από 10 χρόνια.

Είναι κι αυτός ο Παπαστεργίου που καλοβλέπει προς Περιφέρεια μεριά.





ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης