Διαμαντοπούλου: Δεν θα είμαι υποψήφια – Δεν με εκφράζουν τα σημερινά κόμματα Reviewed by Momizat on . Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές με κανένα κόμμα ανακοίνωσε η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του "Σκάι". «Οι σημερινοί κ Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές με κανένα κόμμα ανακοίνωσε η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του "Σκάι". «Οι σημερινοί κ Rating: 0

Διαμαντοπούλου: Δεν θα είμαι υποψήφια – Δεν με εκφράζουν τα σημερινά κόμματα

Διαμαντοπούλου: Δεν θα είμαι υποψήφια – Δεν με εκφράζουν τα σημερινά κόμματα
Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές με κανένα κόμμα ανακοίνωσε η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του “Σκάι”.

«Οι σημερινοί κομματικοί σχηματισμοί δεν με εκφράζουν», ανέφερε η Α. Διαμαντοπούλου και προσέθεσε: «Ο κατακερματισμός της Κεντροαριστεράς θυμίζει τη δεκαετία του ‘50, έχοντας ως βασική έλλειψη τη διακριτή πρότασή της από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που αφορά τη σημερινή πορεία της χώρας. Πρόκειται για κόμματα που ψάχνουν ρόλο στην εξουσία, χωρίς να διατυπώνουν σαφή πολιτικό λόγο».

Η Α. Διαμαντοπούλου σημείωσε ότι η κατάσταση, από το Γενάρη, θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη και υπογράμμισε: «Θεωρώ δύο προεκλογικές δεσμεύσεις των κομμάτων σημαντικές για την ηρεμία της χώρας: τη σύσταση εθνικής επιτροπής για το χρέος και την αποφυγή πάσα θυσία δεύτερων εκλογών».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή