Διαμαρτυρήθηκαν κατά του ΕΝΦΙΑ Reviewed by Momizat on . «Με την εξοντωτική φορολογία με 26% από το πρώτο ευρώ, το τέλος επιτηδεύματος, την κατάργηση του αφορολογήτου και των φορολογικών απαλλαγών που ίσχυαν, αλλά και «Με την εξοντωτική φορολογία με 26% από το πρώτο ευρώ, το τέλος επιτηδεύματος, την κατάργηση του αφορολογήτου και των φορολογικών απαλλαγών που ίσχυαν, αλλά και Rating: 0

Διαμαρτυρήθηκαν κατά του ΕΝΦΙΑ

Διαμαρτυρήθηκαν κατά του ΕΝΦΙΑ

«Με την εξοντωτική φορολογία με 26% από το πρώτο ευρώ, το τέλος επιτηδεύματος, την κατάργηση του αφορολογήτου και των φορολογικών απαλλαγών που ίσχυαν, αλλά και το νέο χαράτσι που λέγεται ΕΝΦΙΑ, τη φορολόγηση όλων μας όχι με βάση τα πραγματικά εισοδήματα, αλλά με τα εξοντωτικά τεκμήρια, χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά, τα τελευταία χρόνια 5- 6 χρόνια ζούμε την πιο βάρβαρη επίθεση στη δουλειά μας και στη ζωή μας».

Αυτό υπογράμμισαν, σήμερα το πρωί οι Τρικαλινοί αυτοπασχολούμενοι που πήραν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στη Δ.Ο.Υ. Τρικάλων.

Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν τα πρωτοβάθμια σωματεία Ψυκτικών, Επιπλοποιών, ΕΒΕ Καλαμπάκας, ΕΒΕ Φαρκαδόνας και Περιπτερούχοι και συμμετείχε και η Γραμματεία Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ.

IMG006 enfia

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή