Διαμαρτυρία γιατρών και νοσηλευτών στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Συγκέντρωση εργαζομένων στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου, ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στην περαιτέρω διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας πραγματο Συγκέντρωση εργαζομένων στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου, ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στην περαιτέρω διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας πραγματο Rating: 0

Διαμαρτυρία γιατρών και νοσηλευτών στα Τρίκαλα

Διαμαρτυρία γιατρών και νοσηλευτών στα Τρίκαλα

Συγκέντρωση εργαζομένων στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου, ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στην περαιτέρω διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα.

Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γιατρών νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας κ. Εύα Πατρίκαλου σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν έκανε οτιδήποτε στον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού, που εξαρχής ζητούσαν οι υγειονομικοί, υποκαθιστώντας το έργο της κυβέρνησης σε αυτό τον τομέα και συμπλήρωσε ότι εκδικητικά διώχνει υγειονομικούς και άλλους εργαζόμενους από τις δουλειές τους, τους οποίους δεν κατάφερε να πείσει με επιστημονικά επιχειρήματα, με αποτέλεσμα να διαλύει περαιτέρω το δημόσιο σύστημα υγείας.

Τονίστηκε η εκδικητική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους υγειονομικούς των δημοσίων δομών,  μίλησαν για επιχείρηση αποπροσανατολισμού από την συζήτηση για τις ευθύνες της κυβέρνησης στην εξέλιξη και στη διαχείριση της πανδημίας και εξήγησαν ότι η πανδημία αντιμετωπίζεται με ένα πλέγμα μέτρων, στο κέντρο των οποίων είναι η οργάνωση και ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας. Ο εμβολιασμός, τόνισαν, είναι σημαντικός , δεν υποκαθιστά όμως τα άλλα μέτρα.

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή