Διαμαρτυρία για το νέο “μαύρο’ στην ΕΡΤ Reviewed by Momizat on . Από μικρή συμμετοχή μεν, μαχητικό δε, χαρακτηρίστηκε η συγκέντρωση των τρικαλινών για το νέο "μαύρο" στην ΕΡΤ. Οπως είναι γνωστό, από το απόγευμα της Πέμπτης η Από μικρή συμμετοχή μεν, μαχητικό δε, χαρακτηρίστηκε η συγκέντρωση των τρικαλινών για το νέο "μαύρο" στην ΕΡΤ. Οπως είναι γνωστό, από το απόγευμα της Πέμπτης η Rating: 0

Διαμαρτυρία για το νέο “μαύρο’ στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία για το νέο “μαύρο’ στην ΕΡΤ

Από μικρή συμμετοχή μεν, μαχητικό δε, χαρακτηρίστηκε η συγκέντρωση των τρικαλινών για το νέο “μαύρο” στην ΕΡΤ. Οπως είναι γνωστό, από το απόγευμα της Πέμπτης η κυβέρνηση (;) “έριξε” τον δεύτερο δορυφόρο που αναμετέδιδε το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Αποτέλεσμα, η μη αναμετάδοση του σήματος πλέον από τηλεόραση, ούτε καν την αναλογική στη Θεσσαλία. Φυσικά, πρόγραμμα υπάρχει και μεταδίδεται μέσω διαδικτύου, από το ertopen.gr ή το thepressproject.gr. Τη συγκέντρωση κάλεσε η Διασωματειακή Επιτροπή, ενώ μετείχαν και δημοσιογράφοι, σε έδνειξη συμπαράστασης στους απολυθέντες (;) συναδέλφους.
Πάντως, διεφάνη ότι το θέμα της ΕΡΤ δεν “πουλάει”, παρότι είναι εξαιρετικά σημαντικό και παρότι ουδείς σχεδόν βλέπει ΔΤ. Από την άλλη, το κλείσιμο το δορυφόρου σημαίνει – σύμφωνα με εργαζόμενους στην ΕΡΤ – ότι προοιωνίζονται άσχημες εξελίξεις.
Η ουσία είναι η κυβέρνηση έχει χάσει ήδη στη συνείδηση του κόσμου τα ηνία της ενημέρωσης, παρότι ιδιωτικά κανάλια επιχειρούν να τη στηρίξουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή