Διαμαρτυρία του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων για την Παλαιστίνη Reviewed by Momizat on . Γυναίκες ξεσηκωθείτε, κάθε ώρα που περνάει σκοτώνεται και ένα παιδί στη Γάζα!! Oι γυναίκες της ΟΓΕ, μέλοι του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων, απευθύνουμε πλατύ κάλε Γυναίκες ξεσηκωθείτε, κάθε ώρα που περνάει σκοτώνεται και ένα παιδί στη Γάζα!! Oι γυναίκες της ΟΓΕ, μέλοι του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων, απευθύνουμε πλατύ κάλε Rating: 0

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων για την Παλαιστίνη

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων για την Παλαιστίνη

Γυναίκες ξεσηκωθείτε, κάθε ώρα που περνάει σκοτώνεται και ένα παιδί στη Γάζα!!

Oι γυναίκες της ΟΓΕ, μέλοι του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων, απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στις γυναίκες, εργάτριες, αυτοαπασχολούμενες,άνεργες, αγρότισσες, τη νεολαία, αλλά και σε όλο το λαό του νομού Τρικάλων, να καταδικάσει τις νέες δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος του παλαιστινιακού λαού από το κράτος του Ισραήλ, αλλά και όλους αυτούς που άμεσα ή έμμεσα στηρίζουν τη γενοκτονία που συντελείται.

Καταγγέλλουμε την ενθαρρυντική στάση των κυβερνήσεων της ΕΕ και των ΗΠΑ απέναντι σε αυτές τις επιθέσεις.

Μόλις εχθές οι ΗΠΑ εφοδίασαν με πολεμικό εξοπλισμό το Ισραήλ, ακριβώς για αυτές τις επιχειρήσεις, ενώ η ελληνική κυβέρνηση προχωρεί σε παραπέρα, οικονομικές και πολιτικές σχέσεις με το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ.

Καταγγέλλουμε επίσης με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το γεγονός, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων των επιθέσεων είναι άμαχοι και παιδιά.

Ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων (μέλος της ΟΓΕ) εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στις γυναίκες της Παλαιστίνης, μανάδες, στο λαό της Παλαιστίνης που δίνει υπεράνθρωπη μάχη ενάντια στο θάνατο που σκορπούν τα ισραηλινά βομβαρδιστικά.

Απαιτούμε άμεσα:

  • Να σταματήσουν άμεσα οι δολοφονικές επιδρομές του Ισραήλ ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης.
  • Να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός κατοχής και οι έποικοι από τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.
  • Να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές και να επιστρέψουν όλοι οι Παλαιστίνιοι στις εστίες τους.
  • Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ.
  • Ανεξάρτητο, βιώσιμο, πλήρως κυρίαρχο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
  • Να κλείσει τώρα η αμερικανονατοϊκή βάση της Σούδας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή