Διαμαρτυρία τού ΠΑΣ Ασκληπιός για Νοσοκομείο Καρδίτσας – ΕΚΑΒ Reviewed by Momizat on . Από τον ΠΑΣ Ασκληπιός πήραμε το παρακάτω δελτίο Τύπου: Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος… Γνωμικό που στην σημερινή προπόνηση του «ΠΑΣ Ασκληπιός», α Από τον ΠΑΣ Ασκληπιός πήραμε το παρακάτω δελτίο Τύπου: Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος… Γνωμικό που στην σημερινή προπόνηση του «ΠΑΣ Ασκληπιός», α Rating: 0

Διαμαρτυρία τού ΠΑΣ Ασκληπιός για Νοσοκομείο Καρδίτσας – ΕΚΑΒ

Διαμαρτυρία τού ΠΑΣ Ασκληπιός για Νοσοκομείο Καρδίτσας – ΕΚΑΒ

Από τον ΠΑΣ Ασκληπιός πήραμε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος…
Γνωμικό που στην σημερινή προπόνηση του «ΠΑΣ Ασκληπιός», αποτυπώθηκε ακέραια!!!.
Όλα ήταν υπέροχα ακόμη και ο καιρός και σε μια ήπια κατηφορικά στροφή στην πορεία μας για τον Άγιο Ακάκιο, το κακό και η ατυχία, βρήκε τον ποδηλάτη Σάκη Μαντζανά σε μια απίστευτη πτώση…
Το αποτέλεσμα στενάχωρο για όλους…
Αίμα, αμηχανία, ΕΚΑΒ με καθυστέρηση μισής ώρας, αλλά τόσο να ήταν.
Ο φίλος Θανάσης, κατέληξε με σοβαρές εκδορές και με σπασμένα δόντια στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και αυτή την στιγμή, αναρρώνει στο σπίτι του.
Τα «περαστικά» από όλους μας στον Σάκη και στην οικογένειά του, η οποία από την πρώτη στιγμή τον στήριξαν και τον ανακούφισαν.
Η καθυστέρηση του εξαιρετικού ωστόσο πληρώματος του ΕΚΑΒ όσο και η έλλειψη αντιτετανικού ορού στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, επιβεβαιώνουν την ανυπαρξία ενός κρατικού μηχανισμού που βρίσκεται σε ανάπτυξη (;).
Σάκη σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας, κουράγιο και υπομονή, είμαστε δίπλα σου.
Ένα δίδαγμα για όλους. ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ!!!!

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή