Διαμαρτυρία Τρικαλινών αγροτών στα δικαστήρια Reviewed by Momizat on . Σήμερα στα δικαστήρια πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία αγροτών και φορέων του λαικού  κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις  ! Οι αγρότες απα Σήμερα στα δικαστήρια πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία αγροτών και φορέων του λαικού  κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις  ! Οι αγρότες απα Rating: 0

Διαμαρτυρία Τρικαλινών αγροτών στα δικαστήρια

Διαμαρτυρία Τρικαλινών αγροτών στα δικαστήρια
Σήμερα στα δικαστήρια πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία αγροτών και φορέων του λαικού  κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις  !
Οι αγρότες απαιτούν    καμιά κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού από δάνεια που βρίσκονται στο «κόκκινο», συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ, διαγραφή των τόκων και κούρεμα του κεφαλαίου σε ποσοστό 30% για επαγγελματικά δάνεια μέχρι 200.000 ευρώ των φτωχών αγροτοκτηνοτρόφων.
Αγωνιστικό κάλεσμα  προς τους αγρότες, αλλά και στους εργαζόμενους, συνολικά στα λαϊκά στρώματα, να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, το Σάββατο 3 Φλεβάρη, στις 12 το μεσημέρι, στο Άγαλμα Βενιζέλου και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς την Agrotica
Για τον λόγω αυτό θα αναχωρήσουν λεωφορεία από Τρίκαλα στις 7κ30 το πρωί ( πλατεία Εθνικής Αντίστασης και 8:00 από Φαρκαδώνα μπροστά από το καφενείο Νάτσινα).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή